MILJØRIGTIG FLUEBEKÆMPELSE UDEN GIFT

Fly-Stop miljørigtig fluebekæmpelse
Fluepapir - effektiv fluebekæmpelse - Fly Stop
Fly Stop - refill spole

Effektiv bekæmpelse af fluer - uden brug af gift

effektiv bekæmpelse af fluer

Flue-Stop kan leveres i 2 varianter

TDJ Fluestop er en kraftig, klæbrig snor, der hænges op under loftet og som sikrer en effektiv bekæmpelse af fluer. Snoren er 100% giftfri og dermed til stor fordel for vores miljø i forhold til almindelig fluegift. Snoren tager ca. 500 fluer pr meter – og resulterer ikke resistens. Flystop klarer hygiejnisk den daglige fluebekæmpelse for dig – der ligger ingen døde fluer på gulvet.
Du hænger blot snoren op under loftet, så tiltrækkes fluerne nøjagtig som de gør indenfor, når de ser en hvid ledning.

Som standard med en kraftig snor - 310 meter pr. spole

Flue-Stop leveres som standard med en kraftig snor på 310 m. pr. spole. Vi kan også levere 450 meter pr. spole, men hvor snoren er tyndere. Vi anbefaler den kraftige version, den tynde snor er kun en fordel for fluerne. Se herunder hvorfor:

Fordele ved den kraftige snor

Fly-Stop miljørigtig fluebekæmpelse
TDJ Fluebekæmpelse - komplet sæt består af èn fyldt samt èn tom spole, 4 taljer samt div. beslag.

Sådan fungerer det i praksis - 100% effektiv fluebekæmpelse

Monteringssættet placeres under loftet og fangsnoren føres igennem taljer. Taljerne gør, at retningen på fangsnoren ændres og at der derved opnås en meget fleksibel dækning af rummet. Når snoren er fyldt, spoles ny snor frem med håndtaget – så er TDJ Flystop klar igen.

Fangsnoren hænges 3-5 cm under loftet – ellers risikerer man at fange svalerne. Fluerne skal nok findes fangsnoren, selvom den hænger højt. De trækker altid  op under loftet, hvor varmen er.

KØB FLUE-stop her