TDJ Andersen K/S er en handelsvirksomhed, nærmere betegnet en grossistvirksomhed, som i de fleste tilfælde springer detailledet over og sælger direkte til detailkunderne.
Dette giver kunderne adgang til et produktudvalg som ofte ikke vil finde vej til det danske marked, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakt vores eksperter, hvis du har brug for vejledning. Den direkte vej til kunderne giver samtidig meget konkurrencedygtige priser.
Virksomheden har fokus på 4 selvstændige områder, med hvert deres produktsortiment.

Vi fokuserer på udvikling af vores forretningen, ved konstant at søge efter nye relevante produkter og produktområder. Selskabets idé bygger på fleksibilitet –  evnen til at omstille sig, og træffe hurtige beslutninger, for derved at forblive en stærk spiller på markedet i fremtiden.

Vi arbejder meget projektorienteret som “ide-mænd” udvikler, eller finder vi ,et produkt med potentiale. Vi opbygger markedet, distributionskanaler og laver en markedsføringsstrategi. Når projektet “kører”, sikrer vi os, at alt kører som planlagt.

Vi fører et bredt sortiment, som gør firmaet mindre sårbart over for tertiære forhold.

Torben D. J. Andersen startede som selvstændig i 1993, og har siden da drevet TDJ Andersen K/S. Torben har landbrugets DL uddannelse samt et LD teknikerdiplom fra Nordisk.

Kontakt vores eksperter

Torben DJ Andersen - TDJ
Torben D J Andersen: Indehaver
Eva Madsen - kontor og lager
Eva Madsen: Kontor og lager
Lene Karmark - digtial ansvarlig TDJ
Lene Karmark: Digital & TDJhors ansvarlig
kontakt vores eksperter
Kasper Pedersen: Lageransvarlig

Vores forcer
Vi er et mindre, utraditionelt og velkonsolideret firma fra 1993. Vi har gentagne gange har vist evner til, at finde nye spændende produkter til vores portefølge.
Funktioner
Vi køber og sælger tidens produkter
Vi laver projekter fra idé, udvikling, design, produktion og salg
Vi specialiserer os i vores sortiment
Vi importerer og eksporterer
Kvalitet og service er i højsædet
Vi tør tænke nyt og alternativt
TDJ Andersen K/S har adskillige kontakter i både ind- og udland, hvor igennem handler formidles.

Adresse:

TDJ Andersen K/S
Prærien

Sønder Savstrupvej 22
Savstrup
DK-7500  Holstebro

Telefon + 45  97 46 82 22
Mobil    + 45  40 10 30 64
Mail          kontakt@tdj.dk

CVR nr DK27098231
Konto: 8117 1395461 (Nykredit)

Firmaet har adresse på “Prærien” (10 km øst for Holstebro). 5 km fra motorvejens afkørsel øst. 

Vi har ca. 2.500 m2 lagerhaller.

Privatlivspolitik for TDJ Andersen K/S

Disse data indsamler vi, og sådan behandles de:

I forbindelse med køb via webshop eller telefonisk, indsamler vi følgende informationer; Navn, email, telefonnummer og adresse. Dette er nødvendig for at vi kan levere den service du køber fra os, bla. i forhold til at arrangere levering af de ønskede varer. Denne information, samt ordrehistorik gemmes for at sikre ensartet og bedre service/rådgivning fremover.

Hvem har adgang til data?

Data kan kun ses af relevant personale, og kun fra computere eller hjemmesider beskyttet af login. De bliver kun delt med eksterne leverandører i det omfang det er nødvendig for at opfylde den service du som kunde bestiller. Dette kan eksempelvis være Danskefragt, i forbindelse med at arrangere levering af de købte varer.

Opbevaring af data

Data opbevares på en beskyttet server og/eller på vores webshop. Begge steder beskyttet af koder og ip-blokering, så det kun er relevant personale der kan tilgå dine oplysninger.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid kontakte TDJ Andersen, og få dine data rettet eller slettet fra vores system skulle du ønske det. TDJ Andersen K/S sletter ikke selv data efter en bestemt tidsfrist.

Oplysningsforpligtelse

TDJ Andersens privatlivspolitik kan frit læses på https://www.tdj.dk/index.php/firma-information, og er dermed offentlig tilgængelig.

I tilfælde af databrud

I tilfælde af databrud vil TDJ Andersen K/S tage kontakt til relevant myndighed, og følge de givne instrukser der fra.